dimarts, 15 de març del 2016

Sols el poble salva el poble

Anem de cara a barraca en aquest post. :)

Amb un grup de persones, que ja fa dies que està currant a tope a Idomeni es vol començar a treballar en el nou camp de refugiats que li diuen Eko (el nom de la gasolinera on s'ubica el camp). Com que el gran camp d'Idomeni està totalment saturat i inundat, la gent s'ha mogut. La descoordinació es fa palpable al camp gran i és molt comcomplicat trobar-hi solució perquè la situació és extrema i complexa.

El grup del que us parlo es vol centrar aquest petit camp nou (on ara ja deu haver-hi unes 1000 o 1500 persones) , on procurarà coordinar-se amb altres organitzacions per una millor tasca. El primer que es pretèn és fer un anàlisi de quantes persones, edats i origens hi ha (aproximadament) per fer reparticions racionalitzades i la contrucció d'una cuina i un espai comunitari.

Hi ha moltes necessitats, i la vostra col•labració, més enllà de sortir al carrer per exigir unes vies segures i unes polítiques internacionals humanitàries i dignes, serà molt benvinguda i necessària!!!

 Posarem tres punt de recollida al Maresme:

- A L'Espai Culinari del Cafe del Mar, a Mataró. Carrer Santa Rita 1. Cafedemar.coop per consultar horaris.

- Al bar Marina, a la plaça de l'Ajuntament a Premià de Mar.

- A la botiga Anem al gra , al carrer Itàlia 46 al Masnou. Dill a div de 9'30 a 13'30h i de 18 a 20'30h i diss de 9 a 14h.

Tota aportació serà benvinguuda!! Igualment, si es fa quelcom més, us anirem avisant.

Els diners seran enviats cap aquí, sense intermediaris, i pel grup de facebook "Camí d' Idomeni" anirem explicant amb què ens gastem els diners. Per qualsevol qüestió, no dubteu en preguntar per privat al facebook ;)

Podeu anar seguint les novetats pel twitter amb @DavidZorrakino, @SaraMMP i @truita_armada.

Una abraçada i gràcies per avançat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada